Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’янам і гостям регіону презентують туристичні можливості області

Харків’янам і гостям регіону презентують туристичні можливості області

Проведення масштабного заходу «Харківщина туристична» обговорили у ХОДА під час засідання оргкомітету 21 квітня.

«Захід проводиться з метою популяризації туристичного потенціалу регіону та активних видів туризму в Харківській області серед широких верств населення, сприяння переорієнтації туроператорів, що надають послуги з організації виїзного туризму, на в’їзний, сприяння залучення представників малого та середнього бізнесу у сферу туризму, а також з метою демонстрації можливостей підприємств-виробників туристичного продукту», - зазначають в Управлінні культури та туризму ХОДА.

У рамках заходу 2 червня з 10:00 до 18:00 демонструватиметься виставка «Харківщина: туристичні відкриття». Зокрема, під час неї буде презентовано туристичні продукти у сфері активних видів відпочинку: водного, спортивного, кінно-спортивного, велосипедного, пішохідного, екстремального, оздоровчого, а також полювання, рекреаційного рибальства тощо.

Також буде презентовано різноманітні туристичні маршрути регіоном, планується розміщення туристичних експозицій районів та міст обласного значення.

До участі запрошено туроператорів і турагентства, заклади, що надають послуги з розміщення, підприємства індустрії активного відпочинку, виробників туристичного спорядження, видавців туристичної літератури, професійні асоціації, туристично-інформаційні центри, представників сільських зелених садиб, а також органів державної влади та місцевого самоврядування.

На окремому стенді  «Туристична Україна» учасники виставки з різних регіонів країни зможуть презентувати туристичний потенціал області або міста на харківському ринку туристичних послуг.

Місце проведення заходу: Презентаційно-виставковий центр «Радмір Експохол» (вул. Академіка Павлова, 271).

Також у рамках заходу передбачено ділову та розважальну програму, виступи творчих колективів.

3 червня відбудеться інфотур «Харківщина: історія в іменах, особистостях, легендах», під час якого екскурсантам запропонують відвідати історичні місця Солоницівки, Сковородинівки, Краснокутська, Пархомівки, Володимирівки.