Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наслідки стихії ліквідуємо власними силами. Юлія Світлична

Наслідки стихії ліквідуємо власними силами. Юлія Світлична

Про хід ліквідації наслідків стихії в регіоні глава ХОДА розповіла в ефірі телеканалу «112».

Юлія Світлична повідомила, що, за останніми даними, в області повністю знеструмлено 87 населених пунктів, 68 - знеструмлено частково.

«Погодні умови залишаються складними. Ми спрямували всі сили на те, щоб забезпечити людей електроенергією, - підкреслила голова ХОДА. - Ми перебуваємо в повній координації з Кабінетом Міністрів України. Але можу сказати, що з ліквідацією наслідків стихії впораємося власними ресурсами».

Юлія Світлична також повідомила, що на даний момент навчальний процес призупинено у школах 26 з 27 районів області. Школи міста Харків продовжують працювати.

Говорячи про транспортну інфраструктуру, глава ХОДА зазначила, що вже відновлено роботу Харківського аеропорту: він працює відповідно до розкладу.

«Що стосується автодоріг, то ми не перекривали руху. У зимовий період у нас були й більш складні ситуації, з якими впоралися. До розчищення доріг залучено 180 одиниць техніки, задіяний весь робочий склад Служби автомобільних доріг, - розповіла Юлія Світлична. - Однак ми просимо мешканців області бути пильними і без особливої ​​потреби не виїжджати на дорогу на літній гумі».