Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На заводі імені Малишева планують підвищити заробітну плату

На заводі імені Малишева планують підвищити заробітну плату

Як повідомили на підприємстві, відповідно до доручення, яке голова ХОДА Юлія Світлична дала під час робочої поїздки на завод 6 квітня, зарплатню робітникам збільшать вже у травні.

За словами першого заступника генерального директора ДП «Завод ім. В. О. Малишева» Олександра Літмана, на сьогодні заробітна плата на підприємстві в середньому становить 6200 грн.

«Виходячи з фінансових показників, ми плануємо підвищення заробітної плати з наступного місяця. Крім того, вирішуємо питання погашення боргів перед Пенсійним фондом», - розповів Олександр Літман.

Крім того, завод підвищує суми соціальних виплат і стимулює досвідчених професіоналів ділитися знаннями з молоддю. Так, у цьому році підприємству вдалося збільшити розмір матеріальної допомоги: раніше вона становила у цілому близько 50 тис. грн на місяць, зараз - 100 тис. грн. Переглянуто й виплату працівникам, які навчають молоді кадри: кожен наставник впродовж шести місяців отримуватиме додатково до зарплати 1 тис. грн (раніше наставник отримував 5% від окладу - в середньому 200-300 грн).