Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична провела виїзний прийом громадян на заводі ім. Малишева

Юлія Світлична провела виїзний прийом громадян на заводі ім. Малишева

Працівники підприємства зверталися до голови ХОДА за допомогою у вирішенні різних соціальних питань.

Юлія Світлична акцентувала увагу на тому, що соціальний захист і допомога людям - основний пріоритет державної діяльності.

«Ми, безумовно, будемо продовжувати виїжджати на підприємства і спілкуватися з трудовими колективами, слухати, які питання є у жителів Харківської області, і включатися в організацію вирішення цих проблем», - сказала Юлія Світлична.

Одне з питань, озвучених у ході прийому, стосувалось допомоги в проведенні післяопераційного лікування. З ним до керівника області звернулася працівниця заводу, яка пропрацювала на підприємстві близько 40 років.

Керівник області зазначила, що співробітники Департаменту охорони здоров'я ХОДА допоможуть зібрати пакет необхідних документів для надання одноразової матеріальної допомоги.

«Комісія розгляне нашу пропозицію і, я сподіваюся, виділить вам необхідний фінансовий ресурс. Я беру це питання під особистий контроль», - сказала Юлія Світлична.

З проханням надати фінансову допомогу для проходження лікування та реабілітації до керівника області зверталися багато співробітників  - як заводу ім. Малишева, так і ДП «ХКБМ». Керівник запевнила всіх, хто прийшов на прийом, у тому, що вся можлива підтримка їм буде надана.

«Я попрошу керівників підприємств організаційно супроводжувати підготовку документів, хід реабілітації та лікування. І, за можливістю, допомагати власними ресурсами, - сказала Юлія Світлична. - Соціальний захист співробітників повинен бути забезпечений. Ми, зі свого боку, готові надавати всі державні програми і гарантії».

Керівник ДП «Завод імені В.О. Малишева» Олександр Хлань зазначив, що на підприємстві також передбачена фінансова допомога співробітникам, які опинилися в складній ситуації.

Більше фото