Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На території Балаклійського району за останню добу вилучено понад 200 вибухонебезпечних предметів

На території Балаклійського району за останню добу вилучено понад 200 вибухонебезпечних предметів

Роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації тривають.

За оперативною інформацією ДСНС, станом на 7:00 25 березня на технічній території арсеналу у м. Балаклії спостерігаються одиночні вибухи боєприпасів різної інтенсивності. Для локалізації та ліквідації осередків загоряння залучено 2 пожежних танки Міністерства оборони України, для підвезення води та заправки яких залучено 3 пожежних автомобілі ДСНС.

«Підрозділами ДСНС ліквідовано 19 пожеж (4 пожежі - протягом 24 березня), які виникли внаслідок влучання вибухонебезпечних предметів, - повідомили в ДСНС України. - Протягом 24 березня піротехнічними розрахунками ДСНС вилучено 201 вибухонебезпечний предмет. Усього з початку робіт вилучено 275 вибухонебезпечних предметів, які передано представникам 65-го арсеналу».

У зоні надзвичайної ситуації досі відключено газопостачання, тимчасово призупинено роботу потенційно-небезпечних об’єктів та рух транспорту по залізничній станції «Балаклія», повітряний простір закрито в радіусі 40 км.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 1 465 осіб та 234 одиниць техніки, в тому числі від ДСНС - 410 осіб та 107 од. техн., 15 піротехнічних розрахунків (75 осіб та 27 од. техн.)

На базі Балаклійської районної державної адміністрації організовано роботу «гарячої» телефонної лінії в цілодобовому режимі: (05749) 5-10-76.