Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична передала державну нагороду харківській волонтерці Марині Поляковій

Юлія Світлична передала державну нагороду харківській волонтерці Марині Поляковій

Співзасновника Благодійного фонду «VolUA» нагороджено медаллю «За працю і звитягу».

«Я маю честь сьогодні передати вам нагороду від Президента України Петра Порошенка. Ця медаль - за вагомий внесок у розбудову Харківської області, за формування патріотичної думки населення, за соціальну допомогу - й зниклим безвісти, й усім тим, хто постраждав від агресії з боку Російської Федерації. За допомогу нашим військовим у скрутні часи. За той патріотизм, за ту роботу, яку ви втілюєте на території Харківської області. За вашу особистісну державницьку позицію», - сказала Юлія Світлична.

Голова ХОДА відзначила, що Петро Порошенко доручив їй особисто вручити нагороду Марині Черняєвій (Поляковій) під час своєї робочої поїздки на Харківщину.

«Я щиро вважаю, що ця нагорода дуже заслужена. Бажаю вам наснаги, не зупинятися на тому, що ми робимо. І - тільки вперед, заради розвитку Харківщини», - наголосила Юлія Світлична.

Марина Полякова підкреслила, що вважає державну нагороду відзнакою для всього колективу БФ «VolUA».

«У мене є команда, без якої я б нічого не зробила, - відзначила волонтерка. – Наша команда з 2014 року надає допомогу бійцям та сім’ям загиблих. Один із наших проектів, який багато хто знає в Харкові та не тільки, - це волонтерський коворкінг «Укроп-холл». Це нагорода всьому нашому колективу. Дякую за неї, але хочу підкреслити, що роботи ще дуже багато. Будемо продовжувати, будемо нарощувати темп, тому що війна триває, і люди потребують нашої допомоги».