Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Жителі області зверталися до заступника голови ХОДА здебільшого з проханням допомогти у вирішенні житлово-комунальних проблем.

Так, мешканці гуртожитку з селища Буди Харківського району розповіли Євгенію Шахненку про свої побутові проблеми. Зокрема, попросили сприяти ремонту даху будівлі і висловили незгоду з установкою загального приладу обліку газу. За словами громадян, вони тепер змушені оплачувати не тільки власне споживання газу, але й борги неплатників.

«Ми обов'язково розберемося в ситуації - спільно з представниками місцевого самоврядування проінспектуємо стан житла і визначимо, як розраховується споживання газу. Щодо теплопостачання гуртожитку, то питання буде розглянуто комплексно і для цього найближчим часом я проведу нараду з представниками профільних департаментів ХОДА та місцевої влади», - відповів Євгеній Шахненко.

Також у ході прийому до заступника керівника області звернулися за допомогою глави деяких ОСББ Харківського району. Представники об'єднань співвласників просили сприяти передаванню будинків і техдокументації на баланс ОСББ. Домоуправителі з Пісочина просили прискорити процес передавання трубопроводу комунальникам, оскільки мешканці змушені оплачувати тепловтрати, а також говорили про необхідність перерахунку опалювальної площі будинку з урахуванням нежитлових приміщень. Ці питання Євгеній Шахненко взяв під особистий контроль.

Крім того, на прийом до заступника голови ХОДА прийшли жителі Дергачівського району, які просили сприяння в оформленні на баланс ЖБК «Громадська ініціатива» двох гуртожитків. Активісти розповіли, що житло, в тому числі, необхідно для розміщення внутрішньо переміщених осіб, які працюють в селах Великі та Малі Проходи. Інша ініціативна група з Дергачівського району просила встановити світлофор на жвавому перехресті селища Мала Данилівка, а також провести ремонт дороги. Директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Магдисюк зазначив, що знайомий з озвученою проблемою і буде звертатися до представників місцевого самоврядування селища з пропозицією про співфінансування робіт зі становлення світлофора і ремонту дороги.

Євгеній Шахненко запевнив, що детально вивчить озвучені заявниками питання. Всі, хто прийшов на прийом, за необхідністю, отримали консультації керівників профільних підрозділів ХОДА.

Більше фото