Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Зачепилівці планують відкрити дві нові групи дитячого садка

У Зачепилівці планують відкрити дві нові групи дитячого садка

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко в ході робочої поїздки до Зачепилівського району 16 березня.

Сьогодні у райцентрі працює лише один дитячий садок, у якому займається 171 вихованець. За словами завідуючої Зачепилівського дитячого навчального закладу (ясла - садок) «Ромашка» Інни Порціян, на даний момент у черзі на відвідування садочка знаходяться 100 дітей. Відкриття двох нових груп допоможе вирішенню існуючої проблеми.

Наразі у місцевій РДА вирішують, де краще відкрити додаткові групи. Розглядається варіант розміщення ясел у будівлі Будинку дитячої та юнацької творчості або в приміщенні, яке знаходиться в 500 метрах (колишній відділ освіти РДА) від чинного дитсадка.

Євгеній Шахненко запропонував керівництву району розглянути можливість будівництва нового дитячого закладу з використанням сучасних технологій швидкого будівництва.

«У нас є відповідні проекти дитсадків для різної кількості дітей. Будівництво проходить у короткі строки та коштує дешевше, ніж будівництво з традиційних матеріалів. У Дергачівському та Валківському районах керівники вже розглядають такі варіанти, - зазначив Євгеній Шахненко. - Зараз же будемо просити депутатський корпус обласної ради виділити необхідну суму для «запуску» двох додаткових дитсадівських груп».