Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Маленьких харків’ян запрошують взяти участь у міжнародному конкурсі шкільних медіа

Маленьких харків’ян запрошують взяти участь у міжнародному конкурсі шкільних медіа

Прийом робіт триватиме до 1 квітня.

«Міжнародний конкурс шкільних медіа – це захід, який дозволяє учням середніх навчальних закладів проявити себе в якості журналіста, допомагає підвищити прозорість сфери середньої освіти шляхом демократизації шкільних медіа, - зазначають організатори. – За підтримку в проведенні міжнародного конкурсу шкільних медіа висловлюємо подяку голові ХОДА Юлії Світличній».

Детальну інформацію про конкурс можна знайти тут.

ХХ Міжнародний конкурс шкільних медіа відбудеться 27-29 квітня у Миколаєві. Минулого року участь у конкурсі взяли 2167 стінних, друкованих, електронних газет, фото-, теле- та радіорепортажів з понад 700 закладів середньої та позашкільної освіти з усіх областей України, а також Болгарії, Греції, Польщі, Білорусі, Грузії, Росії, Молдови та інших країн світу.

Підбиття підсумків та нагородження переможців ХХ Міжнародного конкурсу шкільних медіа відбудеться 28 квітня у Миколаєві. Участь у заході візьмуть близько 300 юних кореспондентів з різних областей України, а також з інших країн.

«Під час заходів конкурсу юні кореспонденти зможуть не тільки дізнатися про кращі роботи, але й поспілкуватися з однолітками з різних областей України та інших держав, а також взяти участь у майстер-класах відомих журналістів України, зустрітися з керівниками провідних медіа, відомими громадськими діячами, дипломатами», - зазначають організатори.