Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові обговорять питання пожежної та техногенної безпеки

У Харкові обговорять питання пожежної та техногенної безпеки

Безкоштовний семінар на тему: «Роз’яснення основних вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, а також зменшення тиску на суб’єктів господарювання» пройде 15 березня.

Захід організований Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва спільно з Головним управлінням Державної служби надзвичайних ситуацій України у Харківській області з метою підвищення професійно-кваліфікаційного рівня суб’єктів підприємницької діяльності регіону.

В якості експертів візьмуть участь провідні фахівці Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Харківській області.

У рамках заходу планується висвітлення наступних питань:

1. Мораторій на проведення перевірок суб’єктів господарювання у відповідності до вимог Закону України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» від 3 листопада 2016 року № 1728-VIII.

2. Повноваження центрального орану виконавчої влади, який здійснює державний нагляд у сфері техногенної та пожежної безпеки, завдання та обов’язки суб’єктів господарювання у відповідності до вимог Кодексу цивільного захисту України.

3. Основні зміни до Закону України «Про основні засади держаного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».

4. Порядок надання Декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки.

5. Навчання діям у надзвичайних ситуаціях працюючого та непрацюючого населення.

Початок заходу - о 15:00. Тривалість - 1,5 години.

Місце проведення: Держпром, 2 під’їзд, 2 поверх, зала засідань.

Контактний телефон: (057) 757-42-32.

Для участі у семінарі необхідна попередня реєстрація за електронною адресою: economist@kharkiv.biz.ua.