Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Каратисти Харківщини розіграли медалі чемпіонату області

Каратисти Харківщини розіграли медалі чемпіонату області

19 лютого в Школі вищої спортивної майстерності відбувся відкритий чемпіонат Харківської області з шотокан карате-до SKIF, який зібрав понад 500 спортсменів.

У змаганнях взяли участь  534 каратисти усіх вікових груп, які представляли 22 клуби Харкова, а також Харківського, Дергачівського, Барвінківського, Близнюківського та Валківського районів області. Крім того, за харківські медалі змагалися гості з Сумської та Запорізької областей.

За підсумками чемпіонату перемогу в загальнокомандному заліку завоювали каратисти харківського клубу «Ayumi», на рахунку яких було 12 золотих, 11 срібних та 9 бронзових нагород. Друге місце з результатом 8 золотих, 5 срібних та 6 бронзових медалей посів харківський клуб «Tора», а третє місце здобули також харків’яни з клубу «Shelest». Також до п’ятірки сильніших увійшли каратисти клубів «Кенсо» і «Tiger».

Ці змагання стали одним з етапів формування збірної області до участі у чемпіонаті України з карате-до SKIF, який 19 березня відбудеться у Києві та буде етапом відбору до чемпіонату Європи, що з 17 по 21 травня цього року прийматиме Чехія.