Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА провела зустріч з керівником Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Харкові

Голова ХОДА провела зустріч з керівником Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Харкові

Юлія Світлична і Бо-Еверт Лінне обговорили суспільно-політичну ситуацію в області й домовилися про подальшу співпрацю.

Зокрема, плідним, на думку учасників зустрічі, може стати співпраця обласної адміністрації та моніторингової місії в сфері безпеки.

«З огляду на геополітичне становище області, ми запроваджуємо низку заходів, що забезпечують безпеку в регіоні. Завдяки спільній системній стратегічній роботі органів влади і всіх силових структур, ситуація в області стабільна і абсолютно контрольована», - зазначила Юлія Світлична.

Вона також підкреслила, що консолідація політичних сил і конструктивний підхід до роботи депутатського корпусу обласної ради дозволяють приймати стратегічні рішення як для економічного розвитку, так і для безпеки регіону.

Бо-Еверт Лінне зазначив, що в команді ОБСЄ багато професіоналів у різних сферах, у тому числі таких, що стосуються правоохоронної системи, прав людини тощо.

«Не дивлячись на те, що наша організація виконує тільки моніторингову місію, у нас є великий досвід у цих питаннях. І цим досвідом ми готові поділитися», - заявив керівник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Харкові.

Юлія Світлична висловила готовність до співпраці, яка принесе користь регіону.

«Разом зі мною в Харківській області працює професійна команда, яка впроваджує європейські підходи, - підкреслила голова ХОДА. - Ми раді зустріти продуктивного, досвідченого партнера і готові працювати в одному напрямку - встановленні європейських норм у сфері безпеки».

Більше фото