Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У бібліотеці імені В.Г. Короленка обговорять питання розвитку місцевого туризму

У бібліотеці імені  В.Г. Короленка обговорять питання розвитку місцевого туризму

Захід має на меті популяризацію туризму на Харківщині, презентування нових рекреаційних напрямів відпочинку перед стартом активного туристичного сезону-2017.

В Харківській державній науковій бібліотеці імені В.Г. Короленка (пров. Короленка, 19, читальна зала, відділ технічної літератури, 2 поверх) 16 лютого о 14:00 відбудеться круглий стіл «Туристично-рекреаційний потенціал Слобожанщини та перспективи розвитку місцевого туризму».

«Разом з національними природними парками, агросадибами, громадськими і туристичними організаціями, екскурсоводами, профільними організаціями, вищою школою та загалом туристичною спільнотою Харківщини маємо наміри обговорити нові рекреаційні напрями відпочинку й туристичні продукти Харківщини та нові формати використання рекреаційних об’єктів регіону», - зазначають у Харківському організаційно-методичному центрі туризму.

Крім того, у рамках заходу та з нагоди Міжнародного року сталого розвитку туризму можна буде ознайомитись з тематичною виставкою відділу науково-інформаційного забезпечення інноваційних процесів бібліотеки імені В.Г.Короленка «Перспективи розвитку екологічного туризму».

Вхід на захід – вільний та за попередньої реєстрації за тел.: 780-02-01, 757-45-13, (067) 923-08-93, (099) 90-28-007 (ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму») або через сторінку у Facebook