Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Скакун провів особистий прийом громадян

Олександр Скакун провів особистий прийом громадян

Мешканці Харківської області, які прийшли на прийом до заступника голови ХОДА 10 лютого, зверталися за допомогою у вирішенні питань правового характеру.

Так, група заявників, які представляють колектив Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М.В. Лисенка, висловила свою незгоду з перебуванням на посаді генерального директора - Олега Орищенка. Представник профспілкової організації заявила, що була несправедливо позбавлена ​​посади й відновлена на неї ​​рішенням суду.

«Ми обов'язково розберемося в ситуації щодо порушення трудового законодавства та інших озвучених вами питань», - відповів заявникам Олександр Скакун.

Також на особистий прийом до Олександра Скакуна звернувся житель Київського району міста Харків, який вже кілька років бореться з незаконним, на його думку, будівництвом у житловій багатоповерхівці. Заявник повідомив, що представники забудовника завдали йому тілесних ушкоджень. За цими епізодами ведуться судові розгляди.

Заступник голови ХОДА пообіцяв взяти ситуацію під свій контроль і доручив фахівцям профільних департаментів ХОДА вивчити порушені в ході прийому питання. Відповіді будуть спрямовані громадянам у терміни, визначені чинним законодавством.