Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександра Назарова та Максим Нікітін – переможці всесвітньої Універсіади

Олександра Назарова та Максим Нікітін – переможці всесвітньої Універсіади

4 лютого харківські фігуристи здобули «золото» в спортивних танцях на льоду на змаганнях, які в ці дні тривають у Казахстані.

Олександра та Максим, які є студентами Харківської державної академії фізкультури та спорту, були кращими як у короткій програмі, так і у довільній, набравши загалом рекордні для себе 165,62 балів.

Срібні медалі Універсіади дісталися росіянам Софії Євдокимовій та Єгору Базіну (156,96 бали), а бронзові нагороди вибороли Шарі Кох і Крістіан Нойштерн з Німеччини (154,00 бали). Про це повідомляють в Управлінні щі справ молоді та спорту ХОДА.

Нагадаємо, тиждень тому Олександра Назарова та Максим Нікітін увійшли в ТОП-10 кращих танцювальних пар континенту, посівши дев’яте місце на чемпіонаті Європи.

Зазначимо також, що за підсумками дев’яти змагальних днів на Універсіаді студентська збірна України вже здобула 2 золоті, 2 срібні та 4 бронзові нагороди та посідає восьме місце в медальному заліку. Серед цих нагород також є і дві «бронзи», які в змаганнях зі сноуборду здобув студент Харківської державної академії фізкультури та спорту Олександр Белінський.