Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Постраждалих від вибуху газового балону в Зміївському районі транспортують до опікового відділення харківської лікарні

Постраждалих від вибуху газового балону в Зміївському районі транспортують до опікового відділення харківської лікарні

За чотирма пацієнтами, які перебувають у Зміївській ЦРЛ, виїхали реанімобілі з Харкова.

Ще одну постраждалу - жінку з 50-відсотковими опіками тіла 2 - 3 ступеню - перевезли до 4-ї міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. проф. О.І. Мещанінова ще вдень 28 січня.

«Стан усіх пацієнтів оцінюється як важкий. Йдеться про опіки різної площі та різного ступеню», - повідомив заступник начальника Управління охорони здоров'я ХОДА Геннадій Бондарчук.

Нагадаємо, надзвичайна подія в селі Слобожанське Зміївського району сталася 28 січня. За інформацією ГУ ДСНС України в Харківській області, в одній із квартир 5-поверхового житлового будинку вибухнув газовий балон від установки, за допомогою якої монтували натяжну стелю. Вибухом вибило вікна та двері квартири навпроти та поверхом нижче, а також вікна під'їзду на трьох поверхах. У самому приміщенні почалася пожежа. Від вибуху та пожежі постраждали 5 осіб: два ремонтники, а також чоловік і син господарки квартири отримали опіки, а 24-річну жінку - невістку господині житла - вибуховою хвилею викинуло з балкона 5-го поверху.