Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В області проходить фестиваль вертепів

В області проходить фестиваль вертепів

Питання щодо організації «Вертеп-фесту-2017» обговорили 11 січня під час наради під керівництвом заступника голови - керівника апарату ХОДА Анатолія Бабічева.

«Масштабне дійство проходитиме на Харківщині 13 - 14 січня. Захід відбудеться під патронатом голови ХОДА Юлії Світличної. Облдержадміністрація надає організаційну, методичну та режисерську допомогу. Ініціатором проекту є благодійна організація «Харків з тобою», - повідомив Анатолій Бабічев. - Наше завдання - аби все пройшло чітко, організовано, і щоб не виникало ніяких питань та зауважень». 

Анатолій Бабічев також зазначив, що у фестивалі візьмуть участь понад 50 колективів з 18 областей України, у тому числі - вихованці Української академії лідерства. Усього – понад 600 учасників. На жителів та гостей міста чекають яскраві виступи вертепних театрів, колядників та щедрувальників. 

З 14:00 до 18:00 13 січня та з 12:00 до 18:00 14 січня перед ХНАТОБом ім. М.В.Лисенка проходитиме святковий концерт, у якому візьмуть участь дитячі й дорослі, музичні і драматичні, традиційні та сучасні колективи.

Також вертепи та концерти проходитимуть біля пам’ятника Т.Г. Шевченку та поблизу торговельних центрів і супермаркетів міста.

Протягом усього фестивалю на головній локації свята – сходинках ХНАТОБу ім. М.В.Лисенка - буде працювати фуд-корт, де пропонуватимуть гарячі страви слобожанської кухні.

Більше фото