Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На розчищення доріг Харківщини спрямували додаткову техніку

На розчищення доріг Харківщини спрямували додаткову техніку

12 січня сніг з трас регіону прибирають більше 200 механізмів.

«У Сахновщинському, Лозівському та Близнюківському районах снігоприбиральна техніка виїхала на дороги ще о 3:00, - зазначив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Михайло Богатир. - Також, як тільки почався снігопад, спецтехніка відразу ж почала обробляти траси державного значення і небезпечні ділянки доріг - у першу чергу, спуски та підйоми. Зараз тривають роботи з очищення проїжджої частини доріг та обробки протиожеледними матеріалами шляхів місцевого значення, а також очищення узбіч на державних трасах».

За даними САД, станом на 5:00 на дорогах області працювали 121 снігоприбиральна машина з косими відвалами, 1 ротор і 161 робітник дорожнього господарства. З посиленням снігопаду кількість техніки на дорогах збільшили до 200 одиниць.

«З 11 по 12 січня для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано 2 тонни технічної солі та 542 куб. м пісчано-сольової суміші, - навели дані в Службі автомобільних доріг. - Розчищено від снігу 865 км доріг державного значення і 568 км доріг місцевого значення. Рух автомобільними дорогами загального користування Харківської області не закривався і не обмежувався».