Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні фехтувальники розіграли перші медалі року

Юні фехтувальники розіграли перші медалі року

В Харкові пройшли всеукраїнські змагання з фехтування на шпагах серед кадетів та юніорів - відкритий Кубок СТМ «Меморіал Олександра Захарова».

В змаганнях взяли участь понад  150 спортсменів з 10 областей України, а за їх підсумками юні шпажисти Харківської області завоювали 3 золоті та 2 бронзові нагороди. Про це повідомляють в Управлінні зі справ молоді та спорту ХОДА.

Двома медалями відзначився харків'янин Руслан Гасанов. Він став переможцем у змаганнях серед юніорів, а також завоював «бронзу» серед кадетів. У фіналі юніорських змагань Руслан з рахунком 15:14 здолав киянина Георгія Кудрявцева. Юніорську «бронзу» між собою розділили Андрій Деркач з Харкова, а також Ігор Вишняков з Києва.

В змаганнях серед кадетів Руслан Гасанов в півфіналі з рахунком 13:15 поступився харків'янину Дмитру Самойлову та разом з киянином Ігорем Вишняковим розділив третє місце. В свою чергу, Дмитро Самойлов у фіналі здолав з рахунком 15:10 киянина Михайла Кублицького та став переможцем турніру.

В змаганнях серед кадеток золоту медаль здобула харків'янка Анастасія Зеленцова. У фіналі вона з рахунком 15:2 перемогла киянку Софі Шавіньі. Третє місце розділили Анна Чернишова з Києва та одеситка Поліна Майстро.

В змаганнях серед юніорок харків'янки залишилися без медалей. За крок від п'єдесталу пошани зупинилася Аліна Зеленцова, яка у чвертьфіналі поступилася з рахунком 12:15 майбутній переможниці турніру киянці Наталі Степанян.