Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Регіональна громадська приймальня міністра оборони на Харківщині торік допомогла близько 250 особам

Регіональна громадська приймальня міністра оборони на Харківщині торік допомогла близько 250 особам

Фахівці розв’язали нагальні проблеми понад 70 військовослужбовців, членів їхніх сімей чи пересічних громадян, з різних питань проконсультували 180 осіб.

Торік в роботі представництва Глави оборонного відомства активну участь брали офіцери Східного територіального юридичного відділу Міністерства оборони України, члени Всеукраїнської громадської організації «Жіноча сила України», а також декілька разів з відвідувачами працювали посадовці відділу по роботі з громадянами та доступу до публічної інформації Міністерства оборони України.

За словами посадовців приймальні, переважну більшість відвідувачів складали військові пенсіонери чи демобілізовані воїни, яких цікавили питання соціальних виплат, надання статусу учасника антитерористичної операції чи обліку безквартирних військовослужбовців.

«Усім відвідувачам, які до нас офіційно звернулися з серйозними проблемами, ми допомогли. При цьому, приблизно 85% нагальних труднощів ми розв’язали на регіональному рівні за допомогою військових юристів та чиновників місцевих органів самоврядування. Решту листів громадян ми відповідним чином направили до Києва, де їх розглянули і оперативно вирішили», - зауважив відповідальний за роботу Регіональної приймальні Міністра оборони України офіцер Харківського обласного військкомату підполковник Ігор Плугатор.

Як зазначає начальник РМЦ МО України (м. Харків) Дмитро Горбунов, у 2017-му фахівці Глави оборонного відомства у Харкові планують виїзди до великих міст промислового регіону, де на базі районних військкоматів спілкуватимуться з відвідувачами.

Довідка. Регіональна громадська приймальня Міністра оборони України у Харкові розташована за адресою: вулиця Коцарська, 56, кімната № 213. Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 8:30 до 17:00 без перерви на обід. Вихідні дні: субота та неділя. Телефон/факс: (057) 712-49- 60. E-mail: voshovk@ukr.net.