Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

45 юних харків'ян вирушили на Головну ялинку України

45 юних харків'ян вирушили на Головну ялинку України

У поїздку до Києва дітей провів заступник голови - керівник апарату ХОДА Анатолій Бабічев.

Школярі з Харківської області побувають на казковому театралізованому шоу «Скринька бажань», а потім на них чекає екскурсійна програма.

«Поїздка - спільний проект першої леді країни Марини Порошенко та Харківської обласної державної адміністрації. Також в здійсненні проекту беруть участь благодійні організації, з якими ми постійно співпрацюємо. Після новорічної вистави діти відвідають масу пізнавальних екскурсій по Києву», - розповів Анатолій Бабічев.

За його словами, ще сорок п'ять дітей відправляться в Київ напередодні Різдва.

На запрошення Першої леді України Марини Порошенко на Головній ялинці країни побувають діти учасників АТО, діти військовослужбовців, загиблих в зоні проведення антитерористичної операції, а також талановиті діти, які допомагали в підготовці фестивалю «Перлина Слобожанщини: Різдвяні свята», чиї малюнки будуть передані бійцям на фронт.

«Ми сподіваємося, що діти дізнаються багато нового і отримають масу вражень, відвідавши відомі історичні місця. А після закінчення канікул вони з новими силами візьмуться за навчання», - поділився Анатолій Бабічев.

Заступник голови - керівник апарату ХОДА також нагадав, що в цілому по регіону в святкових ялинках візьмуть участь близько 40 тисяч дітей. В першу чергу, це обдаровані діти, діти соціально незахищених верств населення, діти учасників АТО і діти військовослужбовців, які загинули під час проведення антитерористичної операції.