Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина – в лідерах по спортивних досягненнях в Україні

Харківщина – в лідерах по спортивних досягненнях в Україні

За підсумками роботи за 2016 рік регіон отримав нагороди Міністерства молоді та спорту України.

У ході колегії міністерства регіональні структурні підрозділи молоді і спорту обласних адміністрацій країни були нагороджені пам'ятними кубками та дипломами. Одним з лідерів за кількістю відзнак стала Харківська область.

Так, начальник Управління у справах молоді та спорту ХОДА Віталій Кириленко отримав нагороди за ІІ місце в рейтингу літніх олімпійських видів спорту 2015 року серед регіонів першої групи та за ІІ місце в рейтингу неолімпійських видів спорту 2015 року серед регіонів першої групи.

«Другий рік поспіль наш регіон впевнено посідає друге місце після міста Київ. І це найкращий результат за всі роки незалежності, - зазначив Віталій Кириленко. – Слобожанщина славиться своїми спортивними традиціями. Свідченням цього є ті нагороди, які ми отримуємо».

Також Віталій Кириленко повідомив, що 28 грудня на обласній колегії нагороди від міністерства будуть вручені керівництву Харківського державного вищого училища фізичної культури № 1, Школи вищої спортивної майстерності, Дитячо-юнацької спортивної школи з плавання «Спартак». Ці заклади увійшли до трійки лідерів всеукраїнських рейтингів.