Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична вручила державні нагороди кращим працівникам освіти, науки, медицини та культури

Юлія Світлична вручила державні нагороди кращим працівникам освіти, науки, медицини та культури

23 грудня у ХОДА пройшов урочистий прийом за участю керівника області.

Відкриваючи захід, Юлія Світлична привітала кращих представників гуманітарної сфери Харківщини.

«Ви гідні цієї нагороди. Дякую вам за колективну роботу, командну працю, яка веде наш регіон та Україну до розвитку. Мені приємно відзначити кожного з вас, хто своєю власною працею довів, що він - справжній патріот своєї держави. Харківщина об’єдналася заради результату, – сказала Юлія Світлична. - Президент України Петро Порошенко приділяє особливу увагу нашому регіону, тому що саме Харків має власний жорсткий характер, саме Харків довів своєю працею та показує своїми результатами підтримку державницької позиції. Саме в Харкові проживають найпрацездатніші люди, які можуть творити власну справу».

 Вона також нагадала, що незважаючи на прифронтовий статус, у 2015 році Харківщина посідала лідируючі позиції серед областей України за економічним розвитком.

«Харківська область і сьогодні посідає найкращі позиції за соціально-економічним розвитком. За результатами 9 місяців ми стабільно знаходимося у п’ятірці лідерів. Це завдяки вашій праці та праці ваших трудових колективів», - сказала Юлія Світлична.

У ході урочистого прийому державні нагороди отримали освітяни, медики та науковці.

Ректор Національного технічного університету «Харківській політехнічний інститут» Євген Сокіл подякував за високу оцінку колективу вишу та своєї діяльності, зазначивши, що це перша державна нагорода в його житті.

«Очолюючи ХОДА, ви приділяєте дуже велику увагу розвитку освіти та науки на Харківщині, - звернувся до Юлії Світличної Євген Сокіл. – Мені, безумовно, зрозуміло, що це не лише моя нагорода, а й Національного технічного університету «Харківській політехнічний інститут», і оцінка роботи наших працівників. Це не тільки нагорода, це ознака довіри та відповідальності - щоб ми працювали й надалі на благо нашої Харківщини і всієї держави».

Більше фото