Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична та представники ITF погодили умови проведення в Харкові матчу Кубка Федерації з тенісу

Юлія Світлична та представники ITF погодили умови проведення в Харкові матчу Кубка Федерації з тенісу

Під час зустрічі з менеджерами Міжнародної федерації тенісу керівник області гарантувала якість організації та безпеку міжнародного спортивного заходу, який має пройти в нашому місті 11-12 лютого.

21 грудня в готовності Харкова до проведення матчу Кубка Федерації переконалися представники Міжнародної федерації тенісу (ITF). Івент-менеджер і секьюріті-менеджер організації Еріка Маккінтош і Андрю Льюнг разом з представниками Федерації тенісу України провели робочу зустріч у приміщенні Палацу спорту «Локомотив» ім. Г. М. Кірпи, де і пройдуть матчі в лютому.

Гарантії безпеки спортивного заходу функціонерам ITF надала голова ХОДА. Вона зазначила, що в Харкові регулярно проходять спортивні змагання, в тому числі - чемпіонати та кубки світу, а також акцентувала увагу на тому, що нещодавно виконком УЄФА дозволив проводити в Харкові міжнародні футбольні матчі.

«Ми вітаємо ваше рішення провести в Харківській області Кубок Федерації, - підкреслила Юлія Світлична. - У нас для цього є все: інфраструктура, вболівальники, гравці. Ми, зі свого боку, будемо всіляко сприяти проведенню цього заходу. Рівень, якість і безпека - це ті моменти, які ми готові взяти на себе».

Виконавчий директор Федерації тенісу України Євген Зукін зазначив, що представники ITF дали позитивну оцінку Харкову як місцю проведення матчу Кубка Федерації.

«Я розраховую, що ми прекрасно проведемо час в лютому на матчі між Україною та Австралією, - зазначила івент-менеджер ITF Еріка Маккінтош. - Будемо працювати всі разом з Федерацією тенісу України, щоб підтримати хорошу організацію матчу тут і забезпечити його проведення на гідному рівні».

Нагадаємо, 11 і 12 лютого 2017 року в Харкові збірна України, яка вийшла до Другої світової групи Кубка Федерації з тенісу, зіграє зі збірною Австралії. Вибір приймаючого міста підтвердила Рада директорів Міжнародної федерації тенісу (ITF).

Зустрічі неофіційного чемпіонату світу серед жіночих тенісних команд пройдуть на хардовому покритті в Палаці спорту «Локомотив». Поєдинок буде складатися з п'яти матчів, які зіграють протягом двох днів. У перший пройдуть одиночні матчі, в другий - ще одна серія одиночних і парна гра.