Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині українські співаки дали благодійний концерт для поранених бійців АТО

На Харківщині українські співаки дали благодійний концерт для поранених бійців АТО

Творча зустріч пройшла у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону за ініціативи 9-го Гарнізонного будинку офіцерів.

На початку заходу усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх полеглих борців за свободу під час Євромайдану та у зоні АТО.

Під час творчої зустрічі для військових пролунали ліричні та військово-патріотичні музичні композиції, а також народні українські пісні, у виконанні заслужених артистів України Яна Костирка та Наталі Шкурко, фіналісту телепроекту «Народна зірка» Марії Горобцової й лауреату телешоу «Україна має талант» Олександра Кварти.

«Ми сьогодні відчули феєрверк позитиву і справжню підтримку з боку естрадних зірок, - ділиться враженнями військовослужбовець з позивним «Професор». - Для нас - простих військових - кожна така зустріч з артистами, волонтерами чи юними патріотами є справжнім святом, що сприяє високому бойовому духу. А останнє сильніше за надсучасну зброю і дуже ефективно діє проти окупантів».

Завершився благодійний концерт акапельним виконанням пісні «Червона рута», а також неформальним спілкуванням українських воїнів з артистами та спільним фотографуванням на згадку про приємний день.