Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Більшість порушених у ході прийому питань стосувалися сфер охорони здоров'я та соціального захисту.

Так, до Михайла Черняка звернувся хірург з Красноградської центральної районної лікарні. Заявник розповів, що 13 років працює в Краснограді, але в жовтні цього року керівництво хірургічного відділення запропонувало йому перевестися в ургентні лікарі.

«Вважаю таке рішення несправедливим - це порушення трудових прав. До того ж, ніяких документів щодо цього рішення я не бачив», - звернувся до заступника керівника області лікар.

«Ми створимо спеціальну комісію і вивчимо реальний стан справ», - запевнив заявника заступник голови ХОДА.

Житель села Первомайське Борковської сільської ради Зміївського району звернувся до Михайла Черняка з проханням сприяти у відкритті кущового цілодобового стаціонару в Борках. Він також зазначив, що жителі району виступали проти закриття дільничної лікарні в їхньому селі і вже пройшли не одну судову інстанцію. Заступник керівника області пообіцяв розібратися в цьому питанні і допомогти в його вирішенні.

Низка заявників звернулися до Михайла Черняка з проханнями сприяти у виділенні коштів на лікування. Заступник голови ХОДА запевнив, що звернення розгляне профільна комісія. Тим, хто потребує лікування або обстеження, буде надана відповідна допомога в обласних закладах охорони здоров'я.

Всі, хто прийшов на прийом Михайла Черняка, в разі потреби, могли отримати консультації керівників профільних підрозділів обласної адміністрації.