Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За рік на Харківщині відремонтували понад 50 об’єктів сфер освіти, культури та охорони здоров’я

За рік на Харківщині відремонтували понад 50 об’єктів сфер освіти, культури та охорони здоров’я

Про це повідомили в Департаменті капітального будівництва ХОДА.

«Найголовніша задача, яка стояла перед нами цього року – це провести заходи з енергозбереження на об’єктах соціальної сфери до настання холодів, - розповів перший заступник директора департаменту Василь Воробець. – Так, на багатьох об’єктах були замінені вікна на металопластикові, утеплені фасади та відремонтовані покрівлі будівель».

За даними Василя Воробця, протягом 2016 року в повному обсязі здійснено роботи з капітального ремонту в 23 загальноосвітніх школах та проведено технічне переоснащення системи теплопостачання в 18 загальноосвітніх школах районів області. У деяких школах був зроблений не тільки капремонт будівель, але й благоустрій території: встановлені огородження, бордюри.

Також цього року завершили капремонти в Зачепилівському, Нововодолазькому, Кегичівському районних будинках культури та Караванському сільському БК Нововодолазького району.

«До кінця поточного року буде завершено реконструкцію Великобурлуцького районного будинку культури та здійснено капітальний ремонт Куп’янського районного будинку культури. В останньому вже замінені вікна, повністю утеплений та пофарбований фасад», - уточнив Василь Воробець.

Серед об’єктів галузі охорони здоров’я в повному обсязі завершено роботи з реконструкції амбулаторій загальної практики – сімейної медицини в селі Петрівське Балаклійського району та смт Дворічна Дворічанського району. Проведені капітальні ремонти відділень Красноградської, Нововодолазької, Валківської ЦРЛ та Обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення в м.Харкові.