Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’ян запрошують на ярмарок вакансій

Харків’ян запрошують на ярмарок вакансій

Захід відбудеться 16 грудня з 10:00 до 14:00 у залі очікування вокзалу станції «Харків-пасажирський».

«Перехожим та пасажирам пропонуватимуть роботу 30 компаній-роботодавців, у тому числі - 15 підрозділів Регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», - розповідають організатори. - Залізничники представлять близько 700 вільних вакансій: слюсарів з ремонту рухомого складу, сигналістів, провідників пасажирських вагонів, монтерів колій, складачів поїздів, електромеханіків, стрільців, у тому числі - для осіб з інвалідністю».

Робота пропонуватиметься інженерам-технологам, інженерам-конструкторам, охоронникам, адміністраторам, токарям, фрезерувальникам, електрогазозварникам, слюсарям, продавцям, касирам, пекарям, офіціантам, бухгалтерам, водіям, трактористам, машиністам екскаватора, операторам поштового зв’язку. Підходящі вакансії знайдуть і медичні працівники.

Увазі відвідувачів буде представлена інформація і про вакансії з бази даних служби зайнятості, а це - 42,5 тис. пропозицій по Україні, з них – 2,7 тис. вакансій - по Харківському регіону.

«Шукачі роботи дізнаються про специфіку та умови праці в тій чи іншій організації, зможуть скласти резюме, пройти тестування, отримати інформацію щодо професійного навчання у Харківському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості за професіями, які затребувані на ринку праці, та інші корисні поради з пошуку роботи», - запевняють в обласному центрі зайнятості.

Організатори ярмарку - Харківський обласний центр зайнятості та Регіональна філія «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».

До  уваги  представників ЗМІ! Щодо організації відеозйомки необхідно до 13:00 15 грудня зателефонувати до відділу інформаційної роботи обласного центру зайнятості за тел.: (057) 757-52-72. Питання узгоджуватиметься з Регіональною філією «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».