Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вночі дороги області розчищали більше 180 одиниць техніки

Вночі дороги області розчищали більше 180 одиниць техніки

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Харківській області.

«Починаючи з 23:30 11 грудня при температурі повітря від 0°С до -5°С по всіх районах Харківської області розпочались опади у вигляді снігу, на дорогах утворилася ожеледиця. Приблизно о 4 годині в південних районах області - Красноградському, Сахновщинському, Зачепилівському, Лозівському - сніг перейшов у дощ. Поступово при температурі -1°С з південних районів області опади поширились на північні райони», - розповіли у САД.

В цей період на дорогах загального користування Харківської області працювало більше 180 одиниць спецтехніки та 200 робітників.

Для обробки доріг було використано 1432 куб.м пісчано-соляної суміші та 73 тонни технічної солі.

За добу обмежень або затримок в русі не було, ДТП, пов’язаних з дорожніми умовами, в Харківській області не зафіксовано.

«Вночі дорожні підприємства працювали на всіх напрямках, - зазначили у САД. - Зараз вони продовжують очищувати проїзну частину та обробляти протиожеледними матеріалами небезпечні ділянки, в першу чергу - на автомобільних дорогах державного значення та основних в’їздах в райони».

За інформацією дорожників, протягом доби на дорогах області місцями може утворюватися полій, що значно збільшить довжину гальмівного шляху і зменшить керованість автомобілем.

Автомобілістів закликають бути особливо уважними за кермом, дотримуватися дистанції та не розвивати високу швидкість.