Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк привітав військових під час святкового концерту на честь 25-річчя ЗСУ

Михайло Черняк привітав військових під час святкового концерту на честь 25-річчя ЗСУ

Урочистості до Дня Збройних cил України відбулися 6 грудня в концертній залі Харківського машинобудівного заводу «ФЕД».

За словами волонтерів - організаторів заходу, саме це підприємство плідно співпрацює з волонтерськими групами, зокрема, допомогло у створенні реабілітаційного центру для воїнів АТО. У святковий день військових, лікарів, переселенців та волонтерів привітали харківські виконавці сучасних та народних пісень, студенти, танцювальні й пісенні колективи міста.

Від імені голови ХОДА Юлії Світличної воїнів та волонтерів привітав її заступник Михайло Черняк.

«5 грудня ми вітали волонтерів, 6-го - українських військових. Хочу привітати всіх причетних до майбутньої перемоги: наших хлопців, які зараз тримають позиції на передовій, волонтерів, лікарів, - звернувся до присутніх заступник керівника області. - Бажаю всім нам миру – завдяки Збройним силам України, які оберігають спокій нашої держави, ми можемо тут працювати, святкувати і радіти життю. Я вас вітаю! Всього найкращого вам, миру, любові й благополуччя!».

Організатор концерту, голова благодійного фонду «Сестра милосердя» Ярина Чаговець нагадала, що в цей день також виповнюється рік центру соціально-психологічної реабілітації воїнів АТО.

«Наша волонтерська організація, інші волонтерські групи, які є в Харкові, вже не перший рік допомагають Збройним силам України, батальйонам-добровольцям, Нацгвардії. Усі вони - наші захисники. Вважаю: не дивлячись на війну, сьогодні вони мають право святкувати. Це потрібно, щоб воїни розуміли - заради чого вони там знаходяться і захищають нашу країну. Ми тут для них зробимо все - навіть просто маленький концерт», - сказала Ярина Чаговець.

Свято продовжилось концертними виступами.

Також 6 грудня Михайло Черняк завітав до офісу Харківської обласної спілки ветеранів АТО та привітав воїнів з Днем Збройних сил України.