Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкрилась фотовиставка робіт військових журналістів

У Харкові відкрилась фотовиставка робіт військових журналістів

Експозиція «Донбас в огні» присвячена 25-й річниці Збройних сил України.

На виставці, що відкрилась в приміщенні 9-го Гарнізонного будинку офіцерів, представлені 50 кращих творчих робіт офіцерів Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України (м. Харків) та воїнів 92-ї окремої механізованої бригади.

«Ідея підготувати цю експозицію, яка б розповідала про будні наших хлопців на бойових рубежах сил антитерористичної операції, виникла досить давно, - розповідає начальник 9-го Гарнізонного будинку офіцерів майор Олександр Дзиґа. - За допомогою військових кореспондентів та інших учасників бойових дій, які у світлинах викарбували яскраві моменти армійського життя, нам вдалося це зробити напередодні ювілейної дати українського війська».

Планується, що протягом грудня експозицію відвідають курсанти військово-навчальних закладів, військовослужбовці різних силових відомств України та пересічні мешканці. На початку ж 2017 року, за попередньою домовленістю з місцевими освітянами, стенди з фотографіями розміщуватимуть в школах Харкова з метою військово-патріотичного виховання дітей.