Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройде круглий стіл, присвячений правам осіб з інвалідністю

У Харкові пройде круглий стіл, присвячений правам осіб з інвалідністю

Обговорення виконання завдань Державної цільової програми «Національний план дій з реалізації Конвенції про права інвалідів» на період до 2020 року відбудеться 2 грудня.

Круглий стіл, приурочений до Міжнародного дня осіб з інвалідністю, який відзначається 3 грудня, організовано за ініціативи Харківської обласної державної адміністрації.

До участі у заході запрошуються представники структурних підрозділів ХОДА, Департаменту праці та соціальної політики Харківської міськради, територіальних органів сфери управління Мінсоцполітики, обласної медико-соціальної експертної комісії, громадських організацій осіб з інвалідністю.

В ході круглого столу планується обговорити питання забезпечення доступності людей з обмеженими можливостями до об’єктів соціальної та транспортної інфраструктури, медичне забезпечення, діяльність МСЕКів, надання особам з інвалідністю державних соціальних гарантій, а також діяльність громадських організацій людей з обмеженими можливостями.

Місце проведення заходу - зала засідань Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА (Держпром, 3 під’їзд, 5 поверх).

Початок засідання - об 11:00. Реєстрація учасників почнеться з 10:30.

Додаткова інформація - за тел.: 705-26-72, 705-26-90.