Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Футболісти національної збірної України відвідали поранених бійців АТО в харківському госпіталі

Футболісти національної збірної України відвідали поранених бійців АТО в харківському госпіталі

15 листопада керівник ХОДА Юлія Світлична, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко і гравці національної команди відвідали Військово-медичний клінічний центр Північного регіону.

Вони поспілкувалися з пацієнтами госпіталю і попросили їх підтримати збірну України в матчі проти Сербії.

«Ми знаємо, що хлопці вболівають за футбол навіть тоді, коли знаходяться на передовій, і для нас важлива їхня підтримка, - підкреслив Андрій Шевченко. - Ми хочемо, щоб вони знали: ми пишаємося ними і вдячні за їх мужність. Наш обов'язок - приділити їм увагу, не зважаючи на жорсткий графік підготовки до матчу».

Як повідомила Юлія Світлична, Федерація футболу України та національна збірна запросили бійців, які проходять лікування в клінічному центрі, відвідати матч Україна - Сербія 15 листопада.

«З дозволу лікарів 10 хлопців госпіталю зможуть підтримати нашу команду разом з іншими вболівальниками на трибунах стадіону «Металіст», - розповіла керівник області.

Нагадаємо, 15 листопада о 21:00 в Харкові розпочнеться товариський матч збірних України і Сербії. Він стане першою міжнародною зустріччю, яка пройде на стадіоні «Металіст», починаючи з 2014 року. Питання повернення до регіону великого футболу порушила голова ХОДА Юлія Світлична, звернувшись з пропозицією про співпрацю до президента Федерації футболу України. Результатом став підписаний сторонами меморандум, цілями якого є популяризація та розвиток футболу на території Харківської області. Проведення матчу Україна - Сербія - тільки перший крок в реалізації меморандуму.

Більше фото