Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Понад 750 строковиків з Харківської області поповнили лави українського війська

Понад 750 строковиків з Харківської області поповнили лави українського війська

Незважаючи на те, що до завершення осінньої призовної кампанії залишилось ще два тижні, планове завдання регіону з призову до військових частин Збройних сил України вже виконано.

«Призов проходить чітко згідно з планом. З Харківської області на строкову військову службу вже призвано 758 чоловік - це близько 80% від загальної кількості. Залишилось відібрати та відправити ще 100 мешканців області до навчальних центрів Національної гвардії України», - розповів  заступник військового комісара підполковник Олександр Томашевський.

За його словами, представники Національної гвардії спілкуються з призовниками та їх батьками та, враховуючи їхні побажання, проводять розподіл за подальшими місцями служби.

В обласному військоматі відзначають, що протягом цієї призовної кампанії відзначалася тенденція до збільшення кількості молодих чоловіків, які бажають проходити строкову військову службу. Найактивніше поповнювали лави української армії призовники з Близнюківського, Дергачівського, Ізюмського та Чугуївського районів.

«Серйозні завдання з призову на військову строкову службу з Харківської області будуть виконані на 100%, - впевнений військовий комісар Харківського обласного військового комісаріату Юрій Калгушкін. - Харків’яни ще раз доведуть, що вони є справжніми патріотами своєї держави».