Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Театрально-концертний центр запрошує на «Kharkiv best fest»

Театрально-концертний центр запрошує на «Kharkiv best fest»

ІІ Відкритий фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва пройде 19 та 20 листопада на сцені КЗ «Обласний організаційно-методичний театрально-концертний центр» (вул. Сумська, 25).

19 листопада близько 700 найсильніших танцюристів - володарів Гран-Прі та лауреатів І ступенів міжнародних та всеукраїнських конкурсів з різних регіонів України (Київська, Дніпропетровська, Рівненська, Чернігівська, Запорізька, Полтавська, Кіровоградська, Одеська, Донецька та Харківська область) позмагаються за звання найкращого.

До складу журі конкурсу увійдуть відомі діячі культури і мистецтв України.

20 листопада о 14:00 яскравим завершенням фестивалю стане Гала-концерт найсильніших учасників та колективів, в рамках якого глядачі побачать найкращі номери та дізнаються найголовнішу інтригу фестивалю – хто цього року став найсильнішим. Крім того, учасники отримають свої заслужені нагороди у Всесвітній день дитини. У рамках фестивалю танцюристи також візьмуть участь у конкурсному перегляді, відвідають  авторські майстер-класи з різних жанрів хореографії, поспілкуються в рамках методичних нарад з членами журі.

Організаторами фестивалю є громадська організація «Яскрава країна» та КЗ «Обласний організаційно-методичний театрально-концертний центр» за підтримки Управління культури і туризму ХОДА.