Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк привітав працівників культури з професійним святом

Михайло Черняк привітав працівників культури з професійним святом

9 листопада в обласній адміністрації відбувся урочистий прийом з нагоди Дня працівників культури і майстрів народного мистецтва.

Михайло Черняк привітав представників галузі від імені голови ХОДА Юлії Світличної, побажавши реалізації творчих задумів.

«Ми з надзвичайно великою повагою ставимося до працівників культури та митців, щиро цінуємо вашу творчість. Ми знаємо, що це важка праця, а головне - дуже важлива для держави. Адже культура, яка об’єднує традиції, мистецтво, відображає народний дух, є запорукою існування нації. Особливо важливо зберігати та доносити до людей цей народний дух у такі важкі часи, які сьогодні переживає наша держава», - підкреслив заступник голови ХОДА.

Внесок діячів культури та мистецтв Харківщини у розвиток держави оцінив Президент України Петро Порошенко, який відзначив працівників галузі державними нагородами та почесними званнями.

Відзнаки Президента нагородженим вручили в ході урочистостей Михайло Черняк та перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко.

Більше фото