Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгенія Шахненка просили припинити незаконне будівництво надбудови житлового будинку

Євгенія Шахненка просили припинити незаконне будівництво надбудови житлового будинку

4 листопада заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Жителі області зверталися до Євгенія Шахненка за допомогою у вирішенні житлово-комунальних та соціально-побутових проблем. Так, харків'янин поскаржився на незаконне будівництво і бездіяльність, на його думку, ДАБК.

«Я живу на першому поверсі чотириповерхового житлового будинку. Спочатку в будинку було два поверхи, потім, ще в 1930-х роках, добудували верхні поверхи, а зараз вже більше року ведуться будівельні роботи - дім очікує ще одна надбудова, - пояснив своє обурення чоловік. - Наскільки мені відомо, у замовників і виконавців немає проектної документації - це будівництво порушує будівельні норми і закон».

Євгеній Шахненко доручив розібратися в ситуації директору Департаменту містобудування та архітектури ХОДА, головному архітектору області Михайлу Рабіновичу.

«Ми вже звернулися з проханням про проведення обласним ДАБКом контрольної перевірки цієї адреси, - відповів Михайло Рабінович. - На підставі його відповіді будемо робити відповідні висновки, включаючи звернення в прокуратуру при виявленні порушення».

Також на прийом до Євгенія Шахненка звернувся ветеран праці, інвалід із Зміївського району. Пенсіонер попросив заступника керівника області допомогти вирішити питання щодо проведення безоплатного ремонту будинку, на який він, за законом, має право.

Євгеній Шахненко дав відповідне доручення Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА, а також звернув увагу глави району на проблему.

Крім того, на особистому прийомі заступника керівника області ще раз побували інвестори харківської недобудови по вул. Джерельній, 11. Євгеній Шахненко розповів про ситуацію, яка склалася навколо будинку, і пообіцяв й далі сприяти вирішенню питання.

Громадяни, які прийшли на прийом до заступника голови ХОДА, в разі потреби, отримали консультації керівників профільних департаментів облдержадміністрації. Питання, які потребують детального вивчення, Євгеній Шахненко взяв під особистий контроль.

Більше фото