Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

20 підприємців-початківців отримали дипломи «Школи малого бізнесу»

20 підприємців-початківців отримали дипломи «Школи малого бізнесу»

Спецкурс підвищення кваліфікації для молодих підприємців та тих, хто бажає розпочати власну справу, проходив протягом вересня-жовтня за підтримки Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА.

Заняття для бізнесменів проходили на базі Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва. Під час курсу, який складався з 10-ти занять, слухачі мали змогу ознайомитись з ключовими аспектами створення та ведення власного бізнесу.

Для участі у лекціях в якості експертів були запрошені фахівці ГУ ДФС у Харківській області, Головного управління Держпраці у Харківській області, представники консалтингової компанії FSS, консалтингової компанії BI-vers, представники громадських організацій, практикуючі юристи, економісти, фінансисти тощо.

За підсумками курсу його слухачі отримали сертифікати підвищення кваліфікації Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва. Як розповіла директор фонду Ксенія Лухіна, спецкурс «Школа малого бізнесу» проводиться в Харкові третій рік поспіль. За результатами 5 курсів базові знання з ведення господарської діяльності отримали більше 120 починаючих підприємців.

За словами Ксенії Лухіної, у 2016 році практику проведення курсу буде продовжено, оскільки бажаючих пройти експрес-навчання досить багато.

Про початок наступного набору слухачів буде повідомлено на офіційних веб-сайтах ХОДА та ХРФПП, а також на сторінці фонду в соціальній мережі Facebook.