Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До уваги ЗМІ

До уваги ЗМІ

21 жовтня у Харкові відбудеться презентація доповіді про стан народонаселення світу Фонду народонаселення ООН (ФН ООН) де висвітлюються основні тенденції та проблеми у розвитку населення у світі.

Основну увагу у цьогорічній доповіді приділено 10-літнім дівчаткам та їх ролі в майбутньому розвитку суспільства та у змінах, які мають відбутись до 2030 року, коли мають бути досягнуті глобальні цілі сталого розвитку. У документі також висвітлюється, як реалізація прав та свобод дівчат та молодих жінок в майбутньому призводить до всебічного розвитку суспільства. Серед основних проблем, з якими стикаються дівчата та молоді жінки в Україні є такі, як вимушене переселення, вагітність у ранньому віці та нерівномірна професійна реалізація.

Презентація пройде у формі творчого майстер класу для дівчат з родин переселенців у місті Харків. У презентації візьме участь Голова Фонду народонаселення ООН в Україні Каспар Пік та директор Департаменту з підвищення конкурентоспроможності ХОДА Вікторія Белявцева.

Презентація доповіді розпочнеться о 15:00 у художній галереї «Мистецтво Слобожанщини» за адресою: м. Харків, пл. Свободи, 5.