Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко перевірив хід робіт з розчищення русла річки Уди

Євгеній Шахненко перевірив хід робіт з розчищення русла річки Уди

17 жовтня в ході поїздки до Золочівського району заступник голови ХОДА проінспектував низку об’єктів району, де тривають або завершуються ремонтні та будівельні роботи.

Зокрема, перевіривши роботи з розчищення русла річки Уди, заступник керівника області відзначив, що до кінця року тут має бути впорядкована прибережна смуга та замінений пішохідний місток.

«Розчищення русла виконується за рахунок коштів обласного екологічного фонду, - відзначив Євгеній Шахненко. – Сума складає 1 мільйон 900 тисяч гривень».

Під час візиту до району він разом з начальником Служби автомобільних доріг у Харківській області Євгеном Зражевцем перевірив і хід ремонтних робіт на дорозі Золочів - Уди. За результатами перевірки Золочівській філії райавтодору поставлено завдання відремонтувати ділянку від вулиці Слобожанська до залізничного переїзду.

Також заступник керівника області та перший заступник голови облради Віктор Коваленко в Золочеві взяли участь у відкритті дитячого майданчика на вул. Підгірній. У роботах, що передували відкриттю майданчика, були задіяні районна і селищна влада, громадськість. Використано для цього позабюджетні кошти. За інформацією Євгенія Шахненка, за останні роки у Золочеві було встановлено 20 ігрових майданчиків.