Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В НУЦЗУ стартували обласні міжвузівські змагання, присвячені Дню захисника України

В НУЦЗУ стартували обласні міжвузівські змагання, присвячені Дню захисника України

В урочистому відкритті спортивних заходів взяв участь заступник голови ХОДА Михайло Черняк.

Також на заході були присутні директор Департаменту науки і освіти ХОДА Анатолій Бабічев, начальник Управління у справах молоді та спорту ХОДА, перший заступник голови Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Віталій Кириленко, керівництво Харківської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, ветерани, представники вищих навчальних закладів Харківщини.

Вітаючи учасників спартакіади, Михайло Черняк наголосив на винятковій важливості цього заходу, який об’єднав сильних, витривалих, мужніх молодих людей.

«Бажаю всім учасникам перегонів наполегливості у досягненні спортивних та життєвих цілей», - сказав заступник голови ХОДА у своєму привітальному слові.

Ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий зазначив, що подібні спортивні заходи, перш за все, пропагують серед молоді здоровий спосіб життя, сприяють згуртованості та активності.

Спортивні заходи цьогоріч зібрали майже 500 кращих спортсменів Першої столиці й талановиту молодь з 23 ВНЗ Харківщини.

11 жовтня стартував перший етап спортивних перегонів, що включив вправи з гімнастики (підтягування), гирьового спорту та перетягування каната. 12 жовтня стартує другий етап змагань з плавання (естафета 4х50 метрів) і бігу на 50 метрів на базі спортивного комплексу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». Того ж дня у клубі Національного університету цивільного захисту України пройде урочисте нагородження переможців міжвузівської спартакіади.