Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині бізнес має не «зелену», а «золоту» дорогу. Віктор Коваленко

На Харківщині бізнес має не «зелену», а «золоту» дорогу. Віктор Коваленко

Перший заступник голови Харківської обласної ради підбив підсумки VIII Міжнародного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!».

Він відзначив високий рівень організації форуму, який в цьому році став найбільш масштабним та потужним за всі роки його проведення.

«Ми маємо серйозну підтримку центральних органів влади. У форумі взяли участь Глава Адміністрації Президента Ігор Райнін, глава Національної інвестиційної ради Борис Ложкін, Віце-прем’єр-міністр Степан Кубів. Це свідчить про довіру до Харківщини, до команди, яка сьогодні працює під девізом «Не словом, а ділом!», - сказав Перший заступник голови Харківської обласної ради.

Віктор Коваленко відзначив низку цікавих панелей, проведених в рамках форума.

«Це панелі по конкретних напрямах, в тому числі - з конкретними міжнародними партнерами, які приїхали на форум. Головне, що ці панелі мають результат. Зокрема, під час панельної дискусії, присвяченої роботі Офісу Харківської області в КНР, провінції Хейлунцзян, було підписано угоду між Харківською обласною адміністрацією та Китайською торговою асоціацією, - розповів Віктор Коваленко. - Це дуже важливо для Харківської області. Це дає нам натхнення створювати нові можливості та проекти для бізнесу».

Віктор Коваленко підкреслив, що для керівництв регіону допомога бізнесу та інвесторам є однією з першочергових задач.

«Створення площадки для встановлення бізнес-контактів - це головне завдання органів влади. Ми даємо можливість бізнесменам залучати інвестиції, експортувати продукцію, розширювати ринки збуту. На Харківщині бізнес має не «зелену», а «золоту дорогу». Скористатися цією можливістю - завдання бізнесу», - підкреслив Віктор Коваленко.