Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В рамках економічного форуму буде підписано низку договорів і контрактів

В рамках економічного форуму буде підписано низку договорів і контрактів

Про це у ході брифінгу повідомила в. о. голови ХОДА Юлія Світлична.

23 вересня в рамках VIII Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» був підписаний Меморандум про співробітництво між Харківською облдержадміністрацією і Китайською торговою асоціацією в Україні.

«Також в ході панельних дискусій будуть підписані контракти і меморандуми про спільні дії з маркетинговими компаніями. Це допоможе харківським підприємствам активно виходити на нові ринки через Офіси Харківської області у Вашингтоні та Китаї, - сказала Юлія Світлична. – Крім того, посольство США презентує пакет документів по грантових програмах. Цей форум дає чимало можливостей».

Юлія Світлична повідомила, що в рамках панельної дискусії, яка присвячена відкриттю Офісу Харківської області у Вашингтоні, буде підписаний договір про інвестиційну та виробничу діяльністьі з фармацевтичною фабрикою «Здоров'я».

Також будуть розглядатися питання про відкриття Офісу Харківської області в Нью-Йорку і ЄС.

Крім того, на завершення форуму відбудеться низка зустрічей, на яких учасники домовляться про перспективи підписання угод в декількох сферах, зокрема - банківській та промисловій.

«Форум має безпрецедентну підтримку з боку міжнародних партнерів. 11 послів, представники 30 країн світу, 600 зареєстрованих учасників сьогодні на єдиному майданчику обговорюють бізнес-перспективи. Ми вдячні всім, хто бере участь у форумі. І сподіваємося, що 8 дискусійних панелей пройдуть продуктивно і сприятимуть налагодженню нових бізнес-зв'язків», - зазначила керівник області.