Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Найголовніше, що ми сьогодні говоримо про мирну економіку. Степан Кубів

Найголовніше, що ми сьогодні говоримо про мирну економіку. Степан Кубів

Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів зачитав привітання учасникам харківського форуму від Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

В ньому прем’єр-міністр  побажав учасникам VIII Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» плідних дискусій та конструктивних ідей.

Степан Кубів зазначив, що єдність влади, спільні дії уряду, Верховної Ради та Президента України є запорукою стабільності і довіри.

«Довіру українській владі доведеться повертати. Через реальні реформи, реальні кроки й реальну роботу урядовців. Довіра повернеться завдяки стабільній ситуації в країні», - зауважив Степан Кубів.

Він подякував харківському бізнесу і промисловості, зазначивши їх згуртовану роботу за сьогоднішніх умов переорієнтації ринків, зміни векторів зі східного на інші ринки збуту.

«І найголовніше, що ми сьогодні говоримо про мирну економіку», - сказав Степан Кубів.

Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економічного розвитку і торгівлі України також подякував європейським партнерам й партнерам із США, Канади та інших країн, які допомагають Україні в такий непростий час зберегти незалежність і зупинити ворога.

Фото форуму