Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройде масштабний інтерактивний тренінг для підприємців-початківців

У Харкові пройде масштабний інтерактивний тренінг для підприємців-початківців

Перший в Україні інтерактивний тренінг «Відкритий університет «Rubikon» пройде на стадіоні «Металіст» 23-25 вересня в рамках Міжнародного інвестиційного форуму.

Про це розповів директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Анатолій Бабічев під час прес-конференції 15 вересня.

«Формат триденного інтенсиву дозволяє сфокусувати учасників на отриманні знань і умінь в стислі терміни, не відриваючи від роботи і навчання. Цей формат дозволяє провести масу панелей, тренінгів, семінарів та курсів на одній території. Учасники заходу зможуть вибрати теми, які їм цікаві, відвідати декілька панелей і отримати набагато більший обсяг інформації, ніж при відвідуванні окремих тренінгів», - зазначив Анатолій Бабічев.

За його словами, участь в більшості тренінгів відкритого університету буде безкоштовною.

«Це важливо, для студентів, на яких ми орієнтувалися в першу чергу, - підкреслив директор Департаменту науки і освіти ХОДА. - Відкритий університет - захід, який дозволить їм визначитися з напрямком подальшої кар'єри або навіть знайти роботу».

Знайти відповіді на свої питання під час тренінгів зможуть і молоді бізнесмени.

«Підприємці з реального сектора стикаються з масою проблем на старті свого бізнесу. Як правильно обрати напрямок, як побудувати систему продажів, як сформувати товарну пропозицію, як створити веб-майданчик, як грамотно побудувати рекламну компанію, як вести бізнес легально і правильно платити податки - відповіді на ці питання вони зможуть отримати на тренінгах Відкритого університету», - зазначив Анатолій Бабічев.

Як розповів керівник проекту Тарас Шевченко, захід розділиться на кілька потоків: загальний, платні семінари та бізнес-ігри.

Тренінги загального потоку будуть проходити в чаші стадіону. Спікерами на цій панелі будуть топ-менеджери великих компаній, бізнес-тренери, тренери особистісного зростання.

«Мета цього потоку - дати початковий базис знань аудиторії, яка тільки починає ведення свого бізнесу або не знає, як перейти від етапу самозайнятості до етапу побудови свого бізнесу», - розповів Тарас Шевченко.

Платні семінари і тренінги будуть проходити в окремому блоці стадіону. Спікерами на цьому потоці будуть тренери та топ-менеджери великих українських і міжнародних компаній. Участь в бізнес-грі надасть студентам Відкритого університету інструментарій, який вирішує стандартні проблеми мікро- та малого бізнесу, а виконання завдань дозволить краще засвоїти і відразу застосувати на практиці отримані знання та вміння.

Університет буде відкриватися щодня о 10:00 і закриватися о 18:30.