Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Більшість громадян, які прийшли на прийом заступника голови ХОДА 14 вересня, просили надати матеріальну допомогу на лікування.

Так, мешканка Харкова попросила надати допомогу в лікуванні сина, хворого на цукровий діабет. На тлі захворювання у нього виникли проблеми із зором: він уже переніс операцію на одному оці і потребує операції на іншому.

Михайло Черняк пояснив жінці, які документи потрібно підготувати для розгляду звернення профільною комісією обласної адміністрації з надання матеріальної допомоги, а також пообіцяв, за необхідності, провести додаткове обстеження хворого в обласних закладах охорони здоров'я.

В ході прийому один з відвідувачів поскаржився на роботу міської офтальмологічної лікарні, фахівці якої, на думку заявника, надали йому некваліфіковану допомогу.

Михайло Черняк запропонував чоловікові пройти додаткове обстеження в офтальмологічному відділенні обласної клінічної лікарні, щоб отримати об'єктивні результати.

«За підсумками обстеження, за необхідності, ми звернемося до міського управління охорони здоров'я, щоб відносно клініки, лікуванням в якій ви незадоволені, було вжито відповідних заходів», - зазначив заступник керівника ХОДА.

Всі, хто прийшов на прийом громадян до Михайла Черняка, в разі потреби, отримали консультації керівників профільних підрозділів обласної адміністрації.