Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін провів особистий прийом громадян на заводі ім. Малишева

Ігор Райнін провів особистий прийом громадян на заводі ім. Малишева

На прийом до голови ХОДА 18 серпня прийшли співробітники заводу та конструкторського бюро ім. Морозова.

Питання, які підіймали громадяни в ході прийому, стосувалися різних сфер життя регіону. Зокрема, були підняті питання розвитку промисловості, тарифів і надання субсидій, питання, що стосувалися сфер охорони здоров’я та освіти. Низка питань стосувалася лікування дітей співробітників заводу.

Заяви всіх, хто просив матеріальної допомоги на лікування, за зверненням голови ХОДА будуть винесені на розгляд комісії з надання матеріальної допомоги обласної адміністрації.

«Засідання комісії проходитимуть з 1 по 5 вересня. За наявності обґрунтувань та необхідних документів прохання будуть задоволені. Ми зробимо все можливе та передбачене законом, щоб надати допомогу тим, хто її потребує», - зазначив Ігор Райнін.

Він також доручив в.о.начальника управління охорони здоров’я ХОДА Галині Сіроштан взяти під особистий контроль вирішення питань заявників, які потребують обстеження або лікування в медичних закладах області.

Крім того, голова ХОДА звернувся до керівників підприємств з проханням також надавати посильну допомогу своїм співробітникам.

«Якщо хтось, хто потребує допомоги в лікуванні, в тому числі - дітей, не зміг потрапити на прийом громадян, - візьміть ці питання на контроль. Звертайтеся до заступників голови ХОДА, начальника управління охорони здоров’я. Ми зробимо все можливе, щоб допомогти», - сказав Ігор Райнін.

Більше фото