Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківським письменникам пропонують взяти участь у літературному конкурсі

Харківським письменникам пропонують взяти участь у літературному конкурсі

За перемогу в конкурсі «Кальміюс» боротимуться літератори з Донецької, Луганської, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей, а також переселенці з Донбасу.

До участі в конкурсі запрошують як досвідчених авторів, так і аматорів, віком від 16 років. Вони можуть спробувати свої сили у номінаціях «Поезія», «Проза», «Драматургія», «Публіцистика».

Серед членів журі конкурсу - українські та іноземні діячі культури, журналісти. Зокрема, відома співачка, телеведуча, художниця Анжеліка Рудницька, журналіст «Польського радіо» Павло Боболович, президент французько-української асоціації «Центр розвитку та міжнародного співробітництва» Володимир Лазар.

«Конкурс надасть змогу представити світу культурне різноманіття українського сходу та налагодити міжкультурний діалог шляхом запланованих форумів та виставок за межами України», - говорять організатори.

Роботи конкурсантів приймаються до 1 жовтня 2016 року. Примірник заявки та детальні умови участі можна знайти за посиланням.

Фінал конкурсу запланований на 11 листопада.

За підсумками конкурсу організатори планують видати альманах та зняти короткометражні англомовні відеоролики з учасниками для презентації найкращих робіт за кордоном у форматі творчих зустрічей, виставок, форумів.