Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У серпні дорожники завершать ремонт ділянок траси Чугуїв-Мілове і окружної дороги

У серпні дорожники завершать ремонт ділянок траси Чугуїв-Мілове і окружної дороги

Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець.

«Сьогодні на першому місці для нас - відпрацювання маршруту Аеропорт-Олексіївка по окружній дорозі, - зазначив головний дорожник області. - Ми активно організували роботу: встановлюємо знаки, наносимо розмітку. Ремонт верхнього шару покриття окружної дороги проходить за новою технологією - «мультимак».

За інформацією Євгена Зражевця, на даний момент виконано близько 80% робіт. Закінчити ремонт ділянки дорожники планують до 15 серпня.

Другим важливим об'єктом, який Служба автомобільних доріг у Харківській області обіцяє здати в експлуатацію вже найближчим часом, є ділянка дороги Чугуїв-Мілове від села Коробочкине до міста Куп'янськ. У самому Куп'янську дорожники також обіцяють зробити ямковий ремонт.

«Буде виконано 42 км ямкового ремонту і 32 км суцільного укладання асфальтобетону. До 20 серпня всі основні роботи будуть завершені - ми забезпечимо комфортний проїзд по цій ділянці дороги», - розповів заступник начальника Служби автомобільних доріг Харківської області Сергій Пляка.

Крім того, в САД повідомили, що відсьогодні розпочато ремонтні роботи в Дергачівському районі в селі Подвірки на дорозі Харків-Охтирка-Суми, а також в Харківському районі на ділянці Хорошеве-Безлюдівка.

«Крім того, ми продовжуємо працювати щодо співфінансування з місцевими бюджетами. Хочу відзначити Балаклійський, Дергачівський та Харківський райони», - підкреслив Євген Зражевець.

Довідка. За даними Служби автомобільних доріг у Харківській області, з початку місяця станом на 8 серпня підрядником служби - підприємством ДП «Харківський облавтодор» - було ліквідовано 18 085 кв. м ямковості, а також укладено 936 т гарячого асфальтобетону. Роботи виконували більше ніж 30 дорожньо-ремонтних бригад. Матеріали для виконання робіт з використанням гарячого асфальтобетону поставляли 5 асфальтобетонних заводів.