Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Жителі області звернулися до Юлії Світличної з проханням допомогти в будівництві шкільної спортзали

Жителі області звернулися до Юлії Світличної з проханням допомогти в будівництві шкільної спортзали

9 серпня пройшов особистий прийом першого заступника голови ХОДА.

Більшість порушених питань стосувалися сфер економіки, освіти і науки.

Так, на прийом громадян звернувся житель селища Покотилівка. Заявник розповів, що в Покотилівській загальноосвітній школі №2, в якій він пропрацював 30 років учителем фізкультури, досі немає своєї спортивної зали.

«Спасибі, що звернулися з таким важливим питанням. Про цю проблему ми знаємо. Зараз учні другої школи можуть займатися в спортзалі Покотилівського ліцею «Промінь». Там триває капітальний ремонт і до вересня будуть створені всі необхідні умови для занять спортом, - пояснила Юлія Світлична. - Що стосується школи №2, то питання про можливість будівництва там нової спортивної зали розгляне керівництво району. В першу чергу потрібно визначити економічну доцільність такого об'єкта».

Також до Юлії Світличної звернулася харків'янка з проханням про роз'яснення питання можливого влаштування дитини в Харківську спеціалізовану загальноосвітню школу-інтернат I-III ступенів №12. Перший заступник голови ХОДА обіцяла вивчити ситуацію і, за можливістю, сприяти у вирішенні питання.

Всі, хто звернувся на прийом до Юлії Світличної, в разі потреби, отримали консультації директорів профільних департаментів облдержадміністрації. Питання, які потребують поглибленого вивчення, перший заступник голови ХОДА взяла під особистий контроль.